logo_topCu atât de mulți brokeri de opțiuni online pe piață, pare o misiune grea să îl distingi pe unul de celălalt.

Din această perspectivă, este greu să găsești un broker online la fel de bun ca OptionFair, care oferă tot ce și-ar putea dori vreodată investitorii; legalizarea recentă a activității lor din Cipru îi face și mai atractivi.

Această recenzie încearcă să surprindă elementele care au făcut ca OptionFair.com să devină unul dintre cei mai de elită brokeri de pe piața opțiunilor.

 

Software și Caracteristici

Platforma online de la OptionFair funcționează pe un sistem personalizat TechFinancials și este extrem de puternică, dar, în același timp, intuitivă și ușor de utilizat.

OptionFairRo4Platforma are un ritm accelerat, lucru care este perfect pentru investitorii experimentați, deși începătorii care doresc să tranzacționeze ar putea întâmpina câteva dificultăți.

Site-ul OptionFair.com conține mai multe informații decât aproape orice site din domeniu. Poate fi considerat unul dintre adevăratele site-uri de optiuni.

Toată baza legală și toate informațiile legate de companie pot fi găsite aici, la fel ca și un mare centru educațional, o secțiune de promoții și una cu instrumente pentru tranzacționare.

De curând, a fost adăugat și serviciul online Fairservice, care îi ajută pe investitori să își administreze contul. Serviciul asistență clienți este doar la câteva click-uri depărtare.

 

Tipuri de Opțiuni Oferite

Unul dintre puținele lucruri la care nu excelează OptionFair este reprezentat de indexul lor de active, adică aproape 70 de mărfuri, acțiuni, indici și parități valutare.

Acestea pot fi tranzacționate cu ajutorul opțiunilor put/call, inclusiv tranzacțiile “60 de secunde”. Tranzacțiile pot fi închise mai devreme pentru a finaliza pe profit sau a limita pierderile. Profitul mediu câștigat este mare, în jur de 80%, existând chiar clienți VIP care pot obține profituri si de 89%.

OptionFairRo5

 

Tipurile De Cont Oferite

Costă $250 să deschideți un cont pe OptionFair și puteți beneficia de un Cont Standard cu un număr mic de facilități și un bonus OptionFair de 30%. Profiturile mai mari pot fi obținute prin depozite mai mari; de exemplu, $500 le aduc investitorilor un Cont De Argint cu un bonus de 60%, profit extra de 1% și strategii exclusive de tranzacționare.

Contul de Aur, la $2000, le aduce investitorilor un bonus de 80% și mult mai multe facilități personalizate. Investitorii care depozitează peste $10000 fac parte din categoria VIP și au acces la foarte multe beneficii și bonusuri.

Există multe modalități de a face depozite, inclusiv prin carduri de credit, transferuri bancare și portofel electronic.

 

cysecConcluzie

O recenzie a unui broker ar trebui să evidențieze atât punctele țări, cât și pe cele slabe ale acestuia, dar sunt foarte puține aspect negative legate de OptionFair.com.

De cealaltă parte, platforma de tranzacționare de o înaltă calitate, bonusurile exclusive și serviciile, profiturile ridicate și gama largă de resurse reprezintă puncte tari ale OptionFair, și, din acest motiv, aceasta este una dintre cele mai bune platforme de pe piață.

oprion fair academy