optionFM logoOption.FM reprezintă cel mai nou nume în lumea opțiunilor binare.

L-am descoperit recent și am fost puțin precauți la început, deoarece noul poate reprezenta de multe ori și lipsă de experiență, dar, după o privire mai amănunțită, am descoperit că această ipoteză nu este valabilă aici.

Gândiți-vă la Option.FM ca la ceva diferit de categoria vastă de brokeraj online. Această platform se concentrează în a oferi servicii de calitate. Toți brokerii săi sunt experți financiari care s-au alăturat tocmai fiindcă au înțeles că această firmă mică, dar specializată, poate oferi clienților lor servicii de o mai bună valoare. Am fost impresionați!

 

Platformă de Tranzacționare și Profituri

trading platformPlatforma oferită de Option.FM este foarte ușor de utilizat.

Ideea de bază este că sistemul te lasă să obții profit prin tranzacționarea cu tentă ascendentă sau descendentă a unei game variate de active.

Puteți tranzacționa o întreagă listă de valute (că EUR/USD, USD/JPY etc), mărfuri (ca porumb, cafea, dar și metale prețioase), acțiuni (caGoogle și Amazon) și, de asemenea, indici (ca Nasdaq sauFTSE).

Dacă previzionezi direcția corectă (creștere sau descreștere) în limita de timp aleasă, puteți câștiga un procent predefinit din profitul realizat în urma sumei pe care ați ales să o investiți. Faptul că totul este programat în avans este de neprețuit pentru investitorii care doresc să știe poziția pe care se află și cum pot lua propriile decizii financiare.

Este posibil să tranzacționați pe 4 secțiuni ale platformei :

 

Opțiuni Binare – platforma standard, popular ă pentru toate tipurile de investitori. Puteți obține 80% profit pentru fiecare tranzacție reușită, ceea ce reprezintă o rată mare de profit.

60 Seconds (60 de Secunde) – cel mai bine utilizată când pe piață au loc evenimente majore și trebuie ținut cont de reacții rapide de pe piață. O modalitate plină de adrenalină de a tranzacționa!

Long term (Termen Lung)– funcționează ca platforma standard, cu termene de expirare lungi, pentru trenduri de durată de pe piață

Ladder (Sistem Scară)– vă dă control total pentru a putea stabili pierderea sau profitul total. Aveți 5 nivele din care puteți alege și puteți tranzacționa, fără riscuri, previzionând dacă activul va rămâne la o valoare apropiată, pentru un profit mic, sau puteți previziona dacă activul își va modifică valoarea total, și, dacă aveți dreptate, profitul poate ajunge până la 1000%!

account types

Depuneri și Retrageri

Contul de bază din cadrul Option.FM văcere să depuneți 250$. Pentru toate serviciile din cadrul platformei și asistentă personalizată, va sfătuim să investiți până la $1000. Este bine știut faptul că în acest domeniu sunt necesari bani pentru a face mai mulți bani. Nu veți fi dezamăgiți – Option.FM recrutează brokeri experimentați care vor lucra cu dumneavoastră în persoană pentru a vă oferi semnale de pe piața de tranzacționare de care puteți profita ușor.

Pentru a depune fonduri în contul dumneavoastră de tranzacționare, puteți alege dintre credit card, transfer bancar sau portofele online. Dacă retrageți bani, aceleași metode vor fi folosite. Aceste tranzacții sunt foarte ușoare-dați un click pentru a depune și urmăriți instrucțiunile online. Rețineți faptul că nu sunt comisioane la depunere sau la retragere, astfel încât toți banii pe care îi depozitați, sunt banii dumneavoastră pentru tranzacționare.

 

100% Bonus

payment

Dacă vă înscrieți astăzi aici, veți beneficia de un bonus de 100% de la Option.FM.

Pur și simplu vă vor dubla fondurile din contul de tranzacționare! Vi se va cere în schimb să atingeți un anumit volum de tranzacționare, dar, dacă sunteți un investitor serios, aceasta este o oportunitate minunată de a vă dubla leverajul din cont și posibilitățile de a face bani.

 

Concluzie

Dacă doriți să tranzacționați într-un mod plăcut și să faceți bani online, dar sunteți dați peste cap de toate corporațiile mari care se luptă pentru a vă avea client, atunci Option.FM este brokerul de care aveți nevoie.

Acest serviciu unic este mult mai personalizat.

Veți beneficia de o sugestie pentru call de la brokerul dumneavoastră când un eveniment important este pe cale să aibă loc pe piață și veți simți că sunteți sprijinit și veți avea mare succes.

De fapt, din momentul în care învățați cum să tranzacționați opțiuni binare, potențialul profit este uriaș.

Platformaeste clară, profiturile sunt mari și bonusurile sunt generoase. Ce ar mai putea dori investitorul din secolul 21?